Tel. 022  6751 444

Main Menu
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Fluoriet in de regio Zandvoort

Voor prachtige fluoriet in de regio Zandvoort belt of mailt u met Imperoc. Wij rijden wekelijks door de regio Zandvoort voor particulieren, winkels, exposities en collecties. Zoekt u originele fluorietkristallen, malachiet of amazoniet dan bieden wij veel keuze met klantvriendelijke service. U kunt bij ons bestellen via de e-mail, via het contactformulier (we hebben geen webshop) en voor grote bestellingen komen we graag bij u langs op locatie.

We concentreren ons op unieke A-kwaliteit fluoriet stenen uit de Alpen en Spaanse steengroeven. Van kleine tot grote mineralen met geraffineerde afwerking. Van paarse, multicolour tot groene fluoriet. Een absolute aanrader voor collecties in de regio Zandvoort. Imperoc heeft een passie voor mooie originele mineralen en exclusief natuursteen.

Onze klanten in plaatsen zoals Zandvoort, Bloemendaal, Vogelenzang, Bennebroek en Aerdenhout kunnen wij aan huis bezoeken bij bestellingen boven 100 euro. Kijk eerst even op de website of u mooie Fluoriet of andere items kunt vinden. Kijk eens naar ons assortiment van de volgende mineralen:

Voor klanten in de regio Zandvoort u kunt natuurlijk ook op afspraak bij ons langskomen in onze showroom in Broek op Langedijk. Voor nadere informatie kunt u contact met ons nemen.

Vraag stellen