alt text
alt text
alt text
alt text

Fluoriet beschermt tegen ouderdomsklachten

Heeft u last van ouderdomsklachten? Stijve spieren, luchtweginfecties, gewrichtsproblemen, COPD, duizeligheid en reuma. Fluoriet heeft een positieve werking op uw vaatstelsel en zenuwstelsel. Een heel fijne en mooie edelsteen om te gebruiken bij blessures en overige lichamelijke klachten.

Fluoriet is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Multicolour fluoriet biedt meerdere toepassingen en versterkt ook de harmonie tussen lichaam en geest. In geval van spanningen en emoties biedt deze multifunctionele voordelen.

Niet iedere kleur fluoriet biedt dezelfde krachten. Ons advies bij ouderdomsklachten:

Groene fluoriet: harmoniseert lichaam en geest. Het beschermt tegen emotionele blokkades. Zeer geschikt voor mensen die op zoek zijn naar meer stabiliteit.
Paarse fluoriet: heeft een sterke zuiverende werking met een positieve werking bij lichamelijke klachten zoals stijfheid, gewrichtsproblemen, bronchitis, duizeligheid en reuma
Multicolour fluoriet: integreert meerdere kleuren en dus ook effecten in één prachtige edelsteen

We leveren allerlei prachtige edelstenen in verschillende vormen van klein tot groot. Bekijk bij het kopje werking ook de overige pluspunten van fluorietstenen.