alt text
alt text
alt text
alt text

Fluoriet in de regio Langedijk

Voor schitterende fluoriet in de regio Langedijk belt of mailt u met Imperoc. Wij rijden wekelijks door de regio Langedijk voor particulieren, winkels, musea / archieven en collecties. Zoekt u originele fluorietkristallen, malachiet of amazoniet dan bieden wij een schitterend assortiment met persoonlijke service. U kunt bij ons bestellen via de e-mail, via telefoon, via het contactformulier (we hebben geen webshop).

We focussen ons op unieke A-kwaliteit fluoriet stenen uit de Oostenrijkse en Spaanse steengroeven. Van kleine tot grote mineralen met geraffineerde afwerking. Van paarse, multicolour tot groene fluoriet. Een absolute aanrader voor verzamelaars in de regio Langedijk. Imperoc heeft een passie voor mooie originele mineralen en exclusief natuursteen.

Onze klanten in plaatsen zoals Langedijk, Oudkarspel, Opmeer, Obdam en Waarland kunnen wij aan huis bezoeken bij bestellingen boven 100 euro. Kijk eerst even op de website of u mooie Fluoriet of andere items kunt vinden. Kijk eens naar ons assortiment van de volgende mineralen:

Voor klanten in de regio Langedijk u kunt natuurlijk ook op afspraak bij ons langskomen in onze showroom in Broek op Langedijk. Voor nadere informatie kunt u contact met ons nemen.