alt text
alt text
alt text
alt text

Fluoriet in de regio Haarlem

Voor schitterende fluoriet in de regio Haarlem belt of mailt u met Imperoc. Wij rijden wekelijks door de regio Haarlem voor particulieren, winkels, musea / archieven en collecties. Zoekt u originele fluorietkristallen, malachiet of amazoniet dan bieden wij een schitterend assortiment met persoonlijke service. U kunt bij ons bestellen via de e-mail, via telefoon, via het contactformulier (we hebben geen webshop).

We focussen ons op unieke A-kwaliteit fluoriet stenen uit de Oostenrijkse en Spaanse steengroeven. Van kleine tot grote mineralen met geraffineerde afwerking. Van paarse, multicolour tot groene fluoriet. Een absolute aanrader voor verzamelaars in de regio Haarlem. Imperoc heeft een passie voor mooie originele mineralen en exclusief natuursteen.

Onze klanten in plaatsen zoals Haarlem, Heemstede, Driehuis, Spaarndam en Santpoort kunnen wij aan huis bezoeken bij bestellingen boven 100 euro. Kijk eerst even op de website of u mooie Fluoriet of andere items kunt vinden. Kijk eens naar ons assortiment van de volgende mineralen:

Voor klanten in de regio Haarlem u kunt natuurlijk ook op afspraak bij ons langskomen in onze showroom in Broek op Langedijk. Voor nadere informatie kunt u contact met ons nemen.