alt text
alt text
alt text
alt text

Fluoriet in de regio Bussum

Voor schitterende fluoriet in de regio Bussum belt of mailt u met Imperoc. Wij rijden wekelijks door de regio Bussum voor particulieren, winkels, musea / archieven en collecties. Zoekt u originele fluorietkristallen, malachiet of amazoniet dan bieden wij een schitterend assortiment met persoonlijke service. U kunt bij ons bestellen via de e-mail, via telefoon, via het contactformulier (we hebben geen webshop).

We focussen ons op unieke A-kwaliteit fluoriet stenen uit de Oostenrijkse en Spaanse steengroeven. Van kleine tot grote mineralen met geraffineerde afwerking. Van paarse, multicolour tot groene fluoriet. Een absolute aanrader voor verzamelaars in de regio Bussum. Imperoc heeft een passie voor mooie originele mineralen en exclusief natuursteen.

Onze klanten in plaatsen zoals Bussum, Laren, Naarden, Huizen en Blaricum kunnen wij aan huis bezoeken bij bestellingen boven 100 euro. Kijk eerst even op de website of u mooie Fluoriet of andere items kunt vinden. Kijk eens naar ons assortiment van de volgende mineralen:

Voor klanten in de regio Bussum u kunt natuurlijk ook op afspraak bij ons langskomen in onze showroom in Broek op Langedijk. Voor nadere informatie kunt u contact met ons nemen.